Learbuch Financieel Advies - Over ons

Contact

Omdat elke verzekering puur persoonlijk is vinden we dat de benadering dit ook mag zijn.

Over ons

Mijn naam is Emile Learbuch, eigenaar van Learbuch Financieel Advies. Inmiddels beschik ik over een ruime ervaring in de verzekeringsbranche en beschik ik over de benodigde opleidingen en diploma’s om dit mooie vak uit te kunnen oefenen.

Mijn voorkeur gaat uit naar samenwerkingen met verzekeringsmaatschappijen die zich kenmerken door:

  • snelle afhandeling zowel bij polisopmaak als bij schade
  • “korte lijnen”: snel kunnen reageren, kunnen meedenken en inleven in diverse situaties

Voor U als klant betekent dit uiteraard de nodige voordelen bij een schade of juist een acceptatie vraag.

 

Een verzekering is puur persoonlijk en sterk afhankelijk van uw situatie. Learbuch Financieel Advies is een onafhankelijk adviseur op verzekeringsgebied. Wij zijn niet gebonden aan slechts één verzekeraar maar bemiddelen alle maatschappijen. Op deze wijze kunnen we u een gericht en echt op u toegespitst pakket aan mogelijkheden bieden.

 

Persoonlijk

Zowel particulieren als zelfstandigen kunnen bij ons terrecht. We streven ernaar om een op zo persoonlijk mogelijke wijze met onze klanten om te gaan. Daarom verzorgen wij ook de afhandeling van een schade of probleem voor u.

 

Aandacht

Voor onze klanten controleren we ook periodiek hun situatie in de vorm van een persoonlijk gesprek op afspraak. Ook houden we uw polissen bij en informeren u wanneer er iets veranderd. Op deze wijze komt u later niet voor verrassingen te staan.

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan of vul onderstaand offerteformulier in.

 

Offerte formulier

Emile Learbuch

Uw lokale partner op verzekeringsgebied

Learbuch Financieel Advies is geen verzekeraar maar een tussenpersoon. Dankzij deze opzet kunnen wij u en vrij advies geven over een passende en veelal de voordeligste oplossing.