Learbuch Financieel Advies - hypotheken

Contact

Omdat elke verzekering puur persoonlijk is vinden we dat de benadering dit ook mag zijn.

Hypotheken

Op vele manieren kan tegenwoordig een hypotheek geregeld worden. Via een bank, via het internet of via een  een onafhankelijk adviseur. 

Z

Hypotheek voor starters

Onze mogelijkheden voor starters zijn onbeperkt.  Wij kunnen ervoor zorgen  dat je verantwoord meer kunt financieren dan je denkt en de eigen middelen beperken.  Doordat wij alle geldgevers kunnen aanbieden zorgen wij altijd voor de laagste rente en maken wij meer mogelijk voor starters dan bij wie dan ook.

Z

Huidige hypotheek aanpassen

Wanneer u keuzes moet maken betreffende lagere lasten, meer aflossen, verbouwen of de hypotheek overnemen na een scheiding, dan kunt u eigenlijk niet zonder onafhankelijk advies. Wij kijken met u naar een passende oplossing en de mogelijkheden. “Nee” is ook een goed advies.

Z

Hypotheek voor ondernemers

Ook voor ondernemers die altijd gewend zijn naar hun eigen bank te stappen is het een mogelijkheid om bij ons de mogelijkheden te laten onderzoeken. Onze expertise is heel groot en wij zorgen erook voor dat het bij ons gaat lukken! Wij zijn de allerbeste, dat durven wij met trots te zeggen!

Z

Hypotheek voor doorstromers

Door onze vakkennis en samenwerking met alles geldgevers kunnen wij voor doorstromers zorgen voor de beste oplossing en het in stand blijven van rendabele produkten.

Z

Seniorenhypotheek

Uw vragen zoals overwaarde, gering pensioen, ruimer leven of uw kinderen helpen met een eerste aankoop, wij helpen u uw wensen te vervullen door de vele mogelijkheden die er zijn.

Z

Verhuurhypotheek

Doordat het spaargeld de laatste jaren niets meer oplevert zien wij een overgang naar beleggen in vastgoed bij veel particulieren. Wij zoeken met u naar een oplossing voor de particulier die een woning wil aankopen om te verhuren. 

Z

Verzekeringen

Bij  Learbuch Financieel Advies hebt u al uw verzekeringen onder één dak. Schade-, arbeidsongeschiktheids- of levensverzekeringen. Wij bieden u een goede service én een goede verzekering.

Emile Learbuch

Uw lokale partner op verzekeringsgebied

Learbuch Financieel Advies is geen verzekeraar maar een tussenpersoon. Dankzij deze opzet kunnen wij u en vrij advies geven over een passende en veelal de voordeligste oplossing.